3 ADET "ULTRA PREMIUM" COM.TR UZANTILI DOMAİNİM SATILIKTIR.
Anlaşma sağlandığı takdirde transfer kilidi süresi sona erince domain devri yapılacaktır.
Transfer kilidi süresinden önce herhangi bir para alışverişi olmayacaktır. Sadece ön
prensip anlaşması yapılabilir. Tarafların isteğine göre domain devri escrow firma (aracı firma)
üzerinden gerçekleştirilebilir. Domain adı belirterek bilgi isteyebilirsiniz.
cipher.com.tr
"Dijital Güvenliğin ve Şifreleme Teknolojilerinin Otorite İsmi"
Siber güvenlik, blokzinciri ve veri koruma sektörleri için mutlak bir jenerik olan bu alan adı,
markanıza anında kurumsal güven ve teknolojik derinlik kazandırır. Akılda kalıcı yapısıyla
şifreleme dünyasında Türkiye pazarının lideri olmak isteyenler için eşsiz bir dijital varlıktır.
(Devir Tarihi: 24 Mayıs 2026) -- (Kayıt Firması: İHS)
PQC.com.tr
"Geleceğin Veri Güvenliği: Kuantum Sonrası Kriptografi (PQC)"
Teknoloji dünyasının en kritik eşiği olan kuantum sonrası kriptografi (Post-Quantum Cryptography)
alanında stratejik bir konuma sahip, 3 harfli nadir bir varlık. Geleceğin siber güvenlik standartlarını
temsil eden bu domain, yüksek yatırım potansiyeli ve sektörel prestij sunar.
(Devir Tarihi: 30 Mayıs 2026) -- (Kayıt Firması: İHS)
QNT.com.tr
"Kuantum ve Finans Teknolojileri İçin Kusursuz 3 Harfli Kimlik"
Hem kuantum (Quantum) teknolojilerini hem de yüksek hacimli finansal analizleri (Quant) temsil eden,
küresel dilde karşılığı olan çok yönlü bir varlık. Kısa, prestijli ve marka değeri yüksek bu alan adı,
teknoloji odaklı girişimler için Türkiye pazarında en güçlü marka temelini oluşturur.
(Devir Tarihi: 30 Mayıs 2026) -- (Kayıt Firması: İHS)