fthcc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
c# ile yazdırdım hocam.

Hocam C# ile yazdırdım. Yazılım bir autocad eklentisi üretim üzerine. Çok fazla zaman harcadığım için emekler boşa gitmesin diye sordum bunu. Bu söyledikleriniz süper hocam. Buna benzer şeyler yaptırdım. Ama müşteriden bilgisayar kodu istemek ve o bilgisayara özel derleme yapmak en mantıklısı geldi. Ama bu seferde her müşteriden bunu istemek sıkıntı.

Bu arada kendim de çok azda olsa anlarım yazılımdan yazılımcı olmasam da ai sayesinde bu konuda da geliştirmiş olduk kendimi.
phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O şifreleyicilerin de unpack sürümleri var. Yenileri ise çok pahalı ve kırılmak için sırada.

En doğru yol:

Kritik verileri ve fonksiyonları lisans doğrulaması ile uzak sunucudan şifreli biçimde include etmek veya önemli işlemleri lisans sunucusuna yaptırmaktır. Bu yöntem temelinde exe içinde kullanıcılara kritik kodlar ve veriler direkt verilmez. Server side ile sadece lisans doğrulanmaz. Bazı kritik işlemler kullanıcıya hiç gösterilmeden sunucu tarafında yapılır ve sonuç yazılıma gönderilir. Sunucu hacklenmediği sürece kırılması mümkün olmaz. Eğer yeterince iyi şifrelenmez ve bütün veri direkt yazılıma gönderilirse port sniffer ile veri izlenerek görülmemesi istenen veri deşifre edilebilir. Bu konunun birçok yönü var.
Hocam bu nasıl mantık ya. Teşekkürler. Bunu denediniz mi daha önce aşırı mantıklı geldi.