Kodespa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de düşüncem japon grubunda ancak Aracı eşim de kullanacak burada belirtmeyi unuttum Otometik tercihimiz bu sebeple filtre daralınca araç azalıyor ve gerçekten dürüst satıcı bulunamaz dereceye geliyoruz.

Geçen gün bir abimizi aradık corolla için Adam diyor 2. sahibiyim ilk sahibi arkadaşım çok az kullandı ben aldım kaza bela hiç birşey yok sadece bel altı boya filan expere gerek yok diyor (Eşime alacağımı söylemiştim) Araç plakadan sorgulama yaptım 8 kazaası aracı 2008 dedi ama 2006da kaza yapmış bir açar çıktı devamını siz düşünün yani...
Hocam piyasa maalesef öyle, "expere gerek yok" diyen adamdan zaten arkana bakmadan kaçacaksın. Japon grubunda otomatik diyorsan Honda'nın tork konvertörlü şanzımanları ya da Toyota'nın tam otomatikleri eşin için de çok rahat olur, baş ağrıtmaz. Ama o bütçelerde temiz Japon bulmak gerçekten sabır işi.
Eğer Japon denk getiremezsen o bütçelere 2012-2015 arası Hyundai i30 veya Kia Ceed bakabilirsin. Bunların tam otomatik (vites geçişini hissettirmez) versiyonları hem sağlamdır hem de donanım olarak seni tatmin eder. Reno tarafında illa olacaksa Megane 3 veya Fluence'ın EDC şanzımanlıları olur ama alırken o şanzımanı çok iyi kontrol ettirmek lazım. Sen yine de acele etme, plaka sorgusunda patlayan tiplere hiç bulaşma, eninde sonunda dürüst bir biniciye denk gelirsin. Şimdiden kolay gelsin.