500-700 bin TL bandında hem sağlamlık hem de uzun yol kondisyonu diyorsan Reno grubu evet üzmez ama senin o "yolda bırakmasın" mantığına en iyi Toyota Corolla (E150 kasa civarı) ya da Honda Civic (FD6 - FB7) gider. Bu araçların mekaniği tank gibidir, bakımlıysa Çorum'un dağında da bırakmaz Trabzon yolunda da yormaz.
Eğer biraz daha konfor ve güvenlik dersen o bütçelere ağır hasar kayıtlı olmayan Volvo S40 veya temiz bir Volkswagen Jetta da bakılabilir ama Japon grubu her zaman daha az baş ağrıtır. Megane 3 falan da parçası bol diye önerilir ama o Japonlardaki mekanik güven hissini tam vermeyebilir. Şahsi önerim, km'si aşırı uçmamış bir Corolla bakman yönünde olur, sanayiyle dost olmazsın kolay kolay. Şimdiden hayırlı olsun.
Benim de düşüncem japon grubunda ancak Aracı eşim de kullanacak burada belirtmeyi unuttum Otometik tercihimiz bu sebeple filtre daralınca araç azalıyor ve gerçekten dürüst satıcı bulunamaz dereceye geliyoruz.
Geçen gün bir abimizi aradık corolla için Adam diyor 2. sahibiyim ilk sahibi arkadaşım çok az kullandı ben aldım kaza bela hiç birşey yok sadece bel altı boya filan expere gerek yok diyor (Eşime alacağımı söylemiştim) Araç plakadan sorgulama yaptım 8 kazaası aracı 2008 dedi ama 2006da kaza yapmış bir açar çıktı

devamını siz düşünün yani...