omrfarukarpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sistemleri yaklaşık 2 ay önce kullanmayı bıraktım. Claude gibi o kadar isteği karşılayamayan sürekli trafik sorunu veren bir hizmeti bile bu kadar ucuz hiç bir şekilde sunamazsınız. Antigravity bile 50 prompt gibi bir şeye bitiriyor limiti. Claude cli de öyle. Claudenin kendi apisini kullanın yada kendi hesabınızı kullanın direk biter. Bu hizmetler arkadan siz 4.6 yı seçseniz bile değerleri oynanmış ve kuruş harcayan bambaşka yapay zekalar. Hız ve çıktılarını karşılaştırın birebir olamaz. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Hız ve çıktılar konusunda birebir aynı olmadığını her api sağlayıcısı bilir
Ford arabanız var diyelim bir sorun çıkarttı ford teknik servise gitmek 30.000 TL fakat işten anlayan iyi bir ustayla aynı sorunu 15.000 TL ye çözebiliyorsunuz.

Fiyat performans açısından karşılaştırdığınızda sağladımız apiler çok çok verimli iş yapmaktadır
Belirttiğiniz gibi antigravity bile 50 prompta dayanamazken bu tür apilerden antigravity üstünde bir başarı bekleyemezsiniz

Ayrıca 4.6 seçilip arkaplanda ucuz farklı yapay zekaların oynatıldığı çok bariz şekilde ortaya çıkar hocam bu tür bir şeyi ben kendi apimde barındıramam bende kullanıyorum çünkü

Yaşadığınız olumsuz olaylardan dolayı bu şekilde düşünmekte haklısınız. Fakat her sağlayıcı bir değildir bunu unutmayın