Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam o kadar fazla bir oranda olduğunu düşünmüyorum şahsen. Benim eşim de öğretmen mesela torpilimiz vs yoktu ilk mülakatında atandı ondan önce istediği kpss puanı gelmediği için tercih yapmadı zaten seçilemeyeceği için 3 kez girdi 3.de tutturdu. Bu videodaki gibi ahlaksızlar var maalesef orası da bir gerçek
Ne güzel işte hakkıyla girmiş eşiniz hocam tebrik ederim benimde kız arkadaşım kendi hakkıyla tek seferde kpss puanıyla ebe olarak atanmıştı fakat gerçekten dediğim gibi maalesef hakkıyla girenler azınlık sayıda. Kadro açıyorlar 20 kişilik 15 kişi torpille alıyorlar 5 kişi normal alıyorlar göze batmasın diye.

2018 yada 2019 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam. Pomem'e girmiştim, eğitimdeyken okuldaki diğer arkadaşlarım torpil yarıştırıyordu. Birisi benim süleyman soyludan diğeri benim meclis başkanından torpilim var diyerek birbirleriyle torpil yarıştırıyordu. Neler neler işitti bu kulaklar bir bilseniz

Hatta size şöyle bir bilgi vereyim o dönem yalan yok bizde bir şeyler yaptırmıştık yoksa bizde giremiyorduk. Sınava beraber girdiğim arkadaşımın parkur süresi benden çok daha iyiydi, besyo mezunuydu, o mülakattaki soruları bilmiş ben bilememiştim ve babası jandarma özel harekattan gaziydi. En çok o arkadaş hak ederken sırf torpil var diye bizleri almışlardı. Bunun gibi daha niceleri bu benim bizzat şahit olduğum sadece bir tanesi