Merhaba değerli hocalarım gerçekten forexte çok güzel paralar kaldırdım 2 hafta içinde 1m tl yakın kazandım ilk kazancımı 102 dolar ile 5-6k yaptım kaybettim 1500 dolar çekmiştim daha sonra 300-400 dolar ile girdim 7k dan fazla yaptım ama kaybettim yane çok güzel gidiyorum disiplinli gidiyorum ama bir nokta var çözemiyorum o noktaya gelince kaybediyorum çevremde bu işle ilgilenen kimse yok paylaşacağım kimse yok beni dizginleyecek kimse yok yane stratejime uysam günde 500 dolar alıp çıkarım ama 500 doları alıp ne yapacam dışarda yapacağım birşey yok harcayacağım birşey yok yane en son kayıp halde çıkıyorum para 0 olunca 1 gün modum düşüyor sonra kendime geliyorum ama üzülüyorum sıfır 1 yapmışım o kadar insan ister istemez üzülüyor ve şuna kanaat getiririm yeminde ederim benim bakiyem 1k üzeri olduğunda her gün fit 300-500 dolar alıp sistemi kapatsam hiç bir zaman kasam erim.iyecek ama yapacak bireyim olmadığı için sürekli üstünde duruyorum sürekli hayallerimi düşünüyorum ve sonuç hüsran oluyor yane kendimi nasıl adamalıyım nasıl disiplinli davranmalıyım dizginlemeliyim gerçekten somut olarak veya dijital olarak neler yapabilirim