wanno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalımın kategorisi Education global bir kanal ingilizce içerik üretiyorum textleri kendim yazıyorum kurguluyorum tüm ayarları kategorisi doğrulamaları vesaire yaptım her şeyi titizlikle ayarladım ai ile yüksek kalitede video üretiyorum ancak kurgu edit vesaire baya uğraşıyorum planlamalı scriptler oluşturuyorum ve izlenmeye müsait yüksek kaliteli video yapmaya özen gösteriyorum thumbnail başlık aynı şekilde, Ancak bir videoya en az 8-10 saat harcadıktan sonra aşağıdaki durumu yaşamak can sıkıcı bence bu bir algoritma engellemesi yani kimseye göstermemesi mümkün değil insanların karşısına videomu çıkarmıyor. Benim nişimde aynı konuda video yok çok aradım tüm tagler ile. O kadar emek sarf ediyorum ancak durum bu :

Uzun formatta bu 0 izlenme olayını nasıl çözeceğim tüm doğrulamalar izinler mevcut kanala hemen upload yapmadım içeriğimle ilgili baya youtube üzerinde vakit geçirdim bu site ne zaman insanlara videolarımı gösterecek alttaki videoyu sadece 2 kişiye göstermiş tıklama oranı %40 ve kalan 2 view benim zaten kanal sayfasından açıp sonuna kadar izledim başa yorum sabitledim.
izlenme+begeni+yorum paketi satın alın her hangi bir smm den 3 4 videonuz icin ondan sonra yükledikleriniz bot basmasanız bile yükselir.
Hocam ilk basta abartmadan bot basabilirsiniz ama toplu olmalı abartmamanız lagzım sürekli bot basmak vs videonuz icin cok daha kötü olur.
Ayrıca yeni kanal onunda cıkarmamasında etkisi var.