Hocam birşey diyeceğim bu kadına resmen tapıldıgını düşünüyorum bu forumda abartıkca abartıyorlar sakin olun unutun boşverin yanlış anlaşılma unutursunuz gibi şeyler siz konuya ssleri ekleyin demişsiniz hala bi destek bekliyor kıvırıyor lafi saygısız kötü ticaret diyor sizden ticaret yapmadan kötü bir ticaret puanı atamaz öyle aradım sesini begenmedim yüzüme kapattı gibi küçük şeylerle verilmez ticaret puanı sizin adınızı da karalamayaz bir dolandırıcılık bir kötülük dönmediği sürece beni bir gram ilgilendirmez fakat kadının açtığı saçma bir konuya neredeyse 10 dakikada 34 35 cevap geliyor ben açsam şahsen aynı konuyu yazacak 5 adam bile yok gif atarlar saçma saçma kadın ve erkek eşittir kimse kimseden üstün değildir kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilmelidir şahsi düşüncemdir alınan alınabilir hayırlı geceler.
sizene benim açtığım konulardan? açtığım konular arasında multipl skleroz hastalığım da var kimsenin hastalığına saçma sapan konu demeye hakkınız yok haddinizi bilin kimin hangi konuya yorum yapacağına siz mi karar veriyorsunuz forumda kadına tapıyorlar diye terbiyesizce yorum yapıyorsunuz hangi hakla bu forumda bunları yazabiliyorsunuz haddinizi bilin