Tüm yorumları okudum neredeyse enteresan geldi gerçekten.
Konu kadın veya erkek değil.
Burası webmaster forumu ve buradaki insanların neredeyse %70-%80'i geceleri ayakta olan, geceleri çalışan insanlar. Bu sebepten bu düzene alışan insanlar için normal bir durum. Yaşanan bu durum tamamen bulunduğumuz ortam ve sektörün vermiş olduğu bir şey. Evet normal standartlarda haklısınız ancak bu sektörde bir saat dilimi yok.

Beni sabah 4-5'de wpdan arayan müşterilerim var dışardan bakında evet absürt ancak tamamen çalışma düzenlerimiz ile alakalı bir durum. Bende akşam belli bir saatten sonra birine ulaşmak istediğimde 10-11'den sonra mesaj atıyorum dönmesini bekliyorum ancak aynı empatiyi beklemiyorum çünkü hayatlarımız, tecrübelerimiz, aciliyetlerimiz bir değil.

O an insan karşısındaki insanın nasıl bir hayat düzeni olduğunu bilemeyebilir kendisi gibi sanabilir, atarsınız meşgule müsait değilim veya mesai saatleri dışındayım diyebilirsiniz. Nasıl ki siz ailem var diyip kendi hayatınız gibi karşıdan bir şey bekliyorsanız karşınızdaki de kendi hayatı gibi sizden bekliyor. Rahatsızlık veriyorsa bu durum çalışma saatlerinizi belirtin konunuzda hocam en basiti bu.

Haksız değilsiniz, ancak haklı da değilsiniz.
Tek eksik şey iki tarafında empati eksikliği.