X müşteri ile 2000 TL anlaştık düzenlemeler için. Daha sonra 1 günde bitecek işi 4-5 günde bitirdik ( çokfazla revize istedi cidden başkası olsa parasını ben sana verim sus derdi). bir kere bu işe girdik diye yapamayız da diyemedim ve 4-5 gün gibi sürede bitirip teslim ettim. Kendi sitesini kurdum, mobil APK’sını bile yaptık.
Daha sonra her gün bugün çok çalıştın sana 3000 atacağım, ertesi gün çok çalıştın 4000 atacağım, sonra son gün 5000 TL atacağım emeğini vereceğim dedi. Ben de gerek yok, bütçenizi zorlayacaksa gerek yok dedim. Teslim sonrası ödeme alırken 6000 attı. Hocam dedim anlaştığımız fiyatın çok üstünde gönlünüzden geçti değil mi muhabbeti döndü. O da gönlümden geçti, sonuna kadar hak ettin dedi. Eyvallah dedim.
Sonra memnun kaldım, diğer işlerimi de yap dedi. Ben de hocam şu an önceden ödemesini aldığım işler var, onları yapmam gerekiyor. Aynı zamanda evde tadilat var, 2 gündür biliyorsunuz. Müsait olunca bakacağım dedim. 2 gün muhabbeti döndü. Pazar günü tadilatı bitirdik, dışarı vs. çıktık.
Akşamüstü sen dolandırıcısın, sözünde durmuyorsun, sana fazla para verdim gibi sözler kullandı. Ben de düzgünce açıklama yaptım. Yok şöylesin, böylesin... Sonra -trade attı. Ben de tekrar açıklama yazıp engelledim. Bu tarz insanlarla cidden ticaret yapılmaz.