Desteklerden herhangi bir türk vatandaşı yararlanabiliyor proje düzgün ve getirisi kanıtlandığı sürece.
Eğer ki ben görev sitesi yapayım milleti kekliyim ordan da para kazanayım gibi sistemler varsa onlara genel olarak destek çıkmıyor onun haricinde bu ve buna benzer projelerden birebir olarak destek aldıklarını gördüklerim ve kendim devletten olmasa da farklı kişi/kurumlardan teşvik aldım.
Özetle genel olarak benim burda gördüğüm birisi kendi güzel birşey yapamadığı için diğer insanları torpil ve diğer şeylerle suçluyor şuan.
Ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz arkadaşlar birileri sizin kötü/vasat/ortalama altı projelerinizle alamadığınız yatırımları o güzel projeleriyle alıp iş geliştiriyor
kardes neredeyse 50 yasindayim. gorev sitesi, panel vb cocukca islerle ugrasacak yasta degilim. ortada daha e-devlet yokken gelistirdigim saas software icin mustesarlara sunum yaptim. kullanici basi senelik 30 tl istedigimiz yazilim icin mustesar "bunu bakan beye 500 tl'den sunariz farkini ben alirim" diye acikca haracini istedi. 10 sene once mobil akbil yukleme uygulamasi icin rest api istegimi ibb 6-7 ay oyaladiktan sonra kendi bunyemizde gelistiriyoruz dedi. boyle 8-10 tane projem ya (c)alindi, ya da cope atildi.
evet devlet destek veriyor, ama sartli. "ya bizden olacaksin, ya da bizim payimizi da vereceksin" kafasinda hepsi. bu soyledigimin herhangi bir siyasi parti ile alakasi yok. evet destek alabilirsiniz, ankara'da dayiniz varsa.