Merhabalar,
Değerli görüşleriniz, konuya dair katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. Güzel Hosting olarak, müşteri memnuniyeti her zaman üst seviyede tutmak temel önceliğimizdir. Yardımcı olabildiğimiz ve beklentilerinizi karşılayabildiğimiz için mutluluk duyuyoruz.
Tüm müşterilerimize, çalışmalarında başarılar dileriz.
İyi çalışmalar.
Muhtemelen 7 yıldır çalışıyoruz daha çözemedikleri sorun olmadı normalde böyle konulara hiç yazmam ama gerçekten hakedene hak ettiğini vermek gerekir.
@guzel.net.tr; Ekibi olarak Ortalama 12 Saattir hiç bıkmadan sıkılmadan bazen yeri geldiğinde durumlarla ilgili agresif davranışlarımıza bile sessiz kalarak saygı duyan ve normalde ücret talep etmeleri gerektiği halde ücretsiz olarak ellerinden ne gelirse yazılımsal ve teknik destek sağladıkları için teşekkürü borç bilirim.. 10 Senedir neden hiç vazgeçmeden müşterileri kaldığımı tekrar hatırlattılar sağolsunlar
Adamlar bana telefon açıp tane tane işlemimi anlattılar. Bana kazık bile atsalar başka firmaya gitmem.
@guzel.net.tr CANDIR! Yıllardır kendileriyle çalışırım hiç sorun yaşamadım. Tavsiye Edilir.