Selamlar. Anlattığınız durumda anayasaya aykırı birçok madde var. TCK kanunları gereği ifadeniz alındıktan sonra hakim karşısında yargılanırsınız. Eğer iyi bir avukatla kendi durumunuzu özetleyemezseniz savcı ve başkan sizin cezalandırılmanızı talep edebilir. Lakin bu şekilde bitmez defalarca kez istinafa gönderebilirsiniz. Yani bir anda kendinizi hapiste bulmuş gibi anlatmışsınız ama bu durum mümkün değil. İlgilenmediğiniz ya da kaçırdığınız durumlar olabilir.
Bkz: her hafta ifadeye gidiyorum. 33 ayrı il, 70 ayrı ilçede savcılık dosyalarım mevcut. Proxy ile illegal kullanan çok oluyor ve kripto bozumlarında da P2P kullanımlarımda illegal para aklayanlar oluyor. Avukatımla hepsini çözüyorum. Adımıza kayıtlı dosya sayısı belki 200'ü aşmıştır. İfadeye bile dosyalar birikince gidiyorum. Siz siz olun dosyalarınızı takip edin ve profesyonel avukat desteği alın. Savcılar her zaman ceza verdirilmesini ister ve geneli yaşları dolayısıyla teknoloji bilmezler. Bu durumda da bilirkişi raporu tutturmalısınız ya da e-noter'den online tespit yaptırıp kaşeli örneklerini dosyaya koyabilirsiniz.
Anlattıkları birebir doğru, yaşamadan görmeden googledan araştırarak ceavap vermeyin. Gidin mahkemelerdeki rezilliği görün, aynı kişi için benim de yakalama kararım çıktı, başörtülü bir savcı hanımın tavırlarını görsen oturur ağlarsın. Benden ifade alırken "ay ben bu işlerden hiç anlamam ki" diyerek ifade almaya başladı... Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin, türkiyede şu an yargı sistemi dünyadaki görüp görebileceğiniz en berbat yargı sistemi. R10 dan kişinin ip kayıtlarını isteyin dedim onu bile istemeye gerek yoktur deyip ceza kesiyorlar... hangi TCK kanunlarından bahsediyorsun allah aşkına sen