Fnr34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 da biraz vakit geçireyim diyerek konuşmaların hepsini okudum . Gerçekten şaka gibi . Tek derdimiz bu olsun sevgili dostlar. Hayat 3 günden ibaret dün bugün yarın. Kalp kırmaya gerek yok . Kimisi vardır akşam saatleri müsait olur. Kimisi vardır gündüz tamamen müsait olur ( örneğin ben 8-10 vardiyali çalışıyorum.. havaalanında musaitligim dönemsel değişiyor) insanlar bunu bilemez . Evet belirli saatten sonra toplumda birini aramak pek etik değil . Ancak karşımızdaki insanın da hatalı olsa bile bayan olduğunu unutmayalım. O da sadece usluba takılı kalmış. Büyütmeye gerek yok. Keyifli forumlar.
selamlar guzel yorumunuz icin tesekkur ediyorum aynen oyle 3 gunluk dunya inanin uslubumla alakli Allah yukarda sahit ne bi hakaret ne kibir var kendisi arayinca bende kardesim neden ariyorsun bu saatte hesap falan yok diyip konuyu uzatmadan kapattim uzuldugum konu satmak zorundaymisim gibi konuma baltalayici insanlarin aklini bulandiricak yalan yanlis seyler yaziyor neyse hayirli geceler sağ olun 🙏🏻