Merhaba arkadaşlar. Ben aktif olarak mobil projeler üreten ve portfolyosunda yayına hazır çalışmaları bulunan bir yazılım geliştiriciyim. Türkiye'deki mevcut yasal düzenlemeler nedeniyle AdMob üzerinden kazanılan en küçük tutar dahi vergi mükellefiyeti doğuruyor ve bu durum herhangi bir sigortalı işte çalışmadığım sürece aylık yaklaşık 10.000 TL tutarındaki Bağ-Kur prim borcunu otomatik olarak tetikliyor. Aylık kazancı henüz başlangıç aşamasında olan bir geliştirici için muhasebe ücretleri ve damga vergileriyle birlikte bu devasa mali yükün altına girmem mantıklı olmadığı için üretim sürecimi bireysel hesabım yerine kurumsal bir yapı altında yürütmek istiyorum. Ayrıca Google Play'in bireysel hesaplara uyguladığı 12 testçi ve 14 günlük kapalı test zorunluluğu gibi teknik engeller de üretim hızımı ciddi oranda yavaşlatıyor. Bu nedenlerle projelerimi halihazırda bu yasal ve teknik altyapıya sahip kurumsal bir şirket çatısı altında hayata geçirmeyi teklif ediyorum. Şirketinize herhangi bir ek maliyet veya operasyonel yük bindirmeden sadece mevcut yayıncı hesabınızı ve yasal yapınızı kullanarak projelerimi profesyonelleştirmek ve karşılığında elde edilecek gelirleri mutabık kalacağımız bir kâr oranıyla paylaşmak niyetindeyim. Teknik yetkinliğimi ve ticari potansiyeli olan projelerimi değerlendirmek isteyen şirket yetkilileriyle detayları ve portfolyomu paylaşmaya hazırım.