karcher marka hem koltuk yıkama hem araç yıkama makinelerine bakabilirsin smx marka oto yıkama(şampuan jant temizleyici lastık parlatıcı vs ) ürünleride işini görür.
Çok teşekkür ederim hocam, sağolun 🙏
ben smx marka ürünleri kullanıyorum çok memnunum. her türlü ürünü var arça için. makine ise 101e gelen buharlı makine vardı kiwi onu aldım. çok kirletmediğim için işimi görüyor.
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam 🙏
Çok hoş bir hobi. Konu up
Artık hastalık derecesine geldi 😁
Hocam instada incegaraj var muhtemelen denk gelmişsinizdir ama gelmediyseniz bi bakın kullandığı ürünleri uygulamasını ne kadar işe yaradığını falan gösteriyor
Çok teşekkür ederim hocam inceleyeceğim hesabı 🙏
Konudaki arkadaşlar zaten markaları önermiş onun dışında size vereceğim tavsiye, bezlerinizi mutlaka temizleyin çünkü haftada 3 kez araba yıkamak boyaya zarar verir ve hologram oluşturur genellikle yıkarken su ve köpükten değilde bezler sorun yaratır özellikle mikrofiber bez + temiz bez kullanmanızı öneririm.
Würth'ün Aktiv Clean demişsiniz Würth markası evet üst düzey bi kalite ama zaten 3 günde 1 temizlediğiniz için ona o kadar para vermenize gerek yok daha alternatifleri var onlara yönelebilirsiniz.
Asperox bile yeterli yani 3 günde 1 temizleyen birisi için.
Hocam yağmurlu günlerde dışını yıkamasam bile içine elimden geldiğince özen gösteriyorum. Bezlerimi her yıkamadan sonra çamaşır makinesine atarım 😊
Würth'ün ürünleri dediğiniz gibi pahalı ancak onu her yıkamada değil de zorlu lekelerde kullanmayı düşünüyorum. Hiç olmazsa bir kez deneyeceğim bakalım 😊
İlginiz ve önerileriniz için çok çok teşekkür ederim 🙏