gorken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyat bilgisi verebilir misiniz hocam
hocam şu anda güncel fiyat belirlemedim uzun süredir çevremizle ben ilgilenmiyorum babam ilgileniyor fiyat olarak ona bir danışmam gerekiyor daha sonrasında size PM’den dönüş sağlarım

GL4D14TOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemekten zarar gelmez hocam, güzel bir konu açabilirsiniz sıcak fırsatlar kategorisinden vs. Kampanya yaparsanız dahada ilgi çeker. İyi çalışmalar, bol satışlar
Sağ olun hocam iyi günler😊

Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim akrabam yapıyor 100 kovanı var. Çiçek balı üretiyor her sene yetiştiremiyor. Tüm bal daha son bahar gelmeden bitiyor. Karakovan hiç yetmiyor bile. Benim anlamadığım bu derece sürekli bal üretip satmak kar etmek için kaç kovan gerekli? Ya da arıların da cins farkı var mı? İyi satışlar.
Hocam ne desem yalan olur şahsen eniştem arilari bir Antalya’ya bir Erzurum’a bir trabzon’a mevsimine ve zamanına göre farklı illere vs goturdugunu söylemişlerdi fakat benim bir bilgim yok araların cins farkı var mı kaç kovan gerekiyor vesaire dediğim gibi balcı olan ben değilim teyzemler ama isterseniz sizin için sorabilirim

ibohappy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz de bal satıyoruz ve ben de e ticaret sitesi gibi bir şey açıp bunu satmayı düşünmüştüm ama internetten bu tarz yiyecek satılması biraz zormuş gerekli prosedürleri vb. lazımmış ve ürün yiyecek olduğu için denetlenmesi lazımmış falan filan bu konuyu araştırdınız mı?
yok hocam o kadar araştırmadım maalesef öyle e ticaret sitesi gibi değil de r10dan Forum üzerinden sanki çevreme satıyormus gibi satmayı düşünüyorum referans ve kefil olarak da profilimi kullanacağım işte bakalım

against adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde aklımda var ısparta kekik balı üretimi yapıyor eşimin tarafı nadir ballardan fakat online satışı zor gibi.
Hocam dediğim gibi bilgim yok ben de konu açıp sormak istedim