Merhaba, bilgisayarımı ilana koydum 75.000tl üzerinden bi kişiyle görüştük anlaştık işlem yapıldı sonrasında beni birisi arıyor dedi sahibinden sanırım filan dedi tamam dedim sonrasında numarada beni aradı whatsap üzerinden de konferansda yaptık çok profosoyonel konuşuyorlar üstüne 0850 numara ve tam donanımlı diyebilirim yeni çıkan bişiye göre yüksek miktarda işlemler karşı tarafında istemesi ile güvenli alışveriş için teyit doğrulaması olcak işlemin yarısını bi taraf diğer yarısını bi taraf gönderecek ibana isim soyad sipariş numarası ve kimlik teyit edildikten sonra siparişini onay alacaktır dediler, bende o sırada araştırdım numlara alıcı ve sahibinden kılıklı numara ait şikayet yok ğstüne benzer durum olmamış biraz da hızlıydım detaylı bakamadım, sonrasın da işlem red verdi tam ödeme yapmanız dedi bende orda şüphelendim jeton düştüm itiraz ettim kapattım sahibindeni aradım direkt geçmiş olsun dediler olayı anlatmadan, bankayı aradım iade talebi olışturuldu sorgu numarası vesaire verildi sizce ne olur ne yapmalıyım
37.500tllik işlem
geçmiş olsun hiçbirşey anlamadım bilg siz satıyorsunuz üstüne paramı verdiniz