Bu yorumun kötü bir niyetten değil, sadece bilgi eksikliğinden kaynaklı olduğunu düşünmek istiyorum.
Mesela toprağını satan >>> Filistin'in satılan toprağı %1-2'yi geçmez, İngiliz işgali döneminde ise birçok arazi yasa dışı yollarla Yahudilere para karşılığı devredilmiştir. Tüm bunlarla oran %5-6 civarını bulmaktadır. Sonrası zaten gasp, işgal şeklinde %80'ine yakın bir oranda Filistin toprakları ele geçirilmiştir. (Velev ki satmış olsunlar, oradaki zulme bu tür bir şeyi gerekçe göstermek tam da onların istedikleri argüman)
Teknolojik olarak gelişmeyen >>> Hiçbir şekilde gıda maddesi bile üretmesine müsaade edilmeyen, bu konuda sayısız baskıya, sindirmeye ve katledilmeye maruz bırakılan bir halktan, teknoloji olarak gelişmelerini beklemek ve bunun sorumluluğunu beceriksizlikmiş gibi onlara yüklemek tam da siyonistlerin dizayn etmek istedikleri düşünce yapısının bir ürünü
Gazze'de ölen insan sayısı 75.000 civarı >>> Orada yaşanan katliamları son 3 seneden ibaret sanmak konusunda da ne söyleyeyim bilemedim gerçekten. Orada yaşanan bu tür olaylar ilk İngiliz Mandası döneminde başlamakla beraber tam 100 yıldır devam ediyor. Varın kalan 97 senede neler yaptıklarını da siz hesaplayın.
Hocam dolaylı yoldan siz Osmanlıya İngilizle birlik olunup yapılan isyanları legal bir zemine oturtmaya çalışıyorsunuz fakat gerçek bu değil, Osmanlı durduk yere çıkmadı oralardan, zamanında o topraklarda birine Türk müsün diye sorulduğunda estağfurullah denildiğini de biliyor musunuz ? şimdi dönüp baktığımızda Türklerin kontrolünden çıkan Osmanlıya ihanet eden tüm ülkeler rezil durumda ben buna ilahi adalet diyorum.