winner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi modeli kullandığım yazmasa az çok chatgpt mi, grok mu cloude opus mu sonnet mi versiyon kaç anlarım ama bende @Gumusdere; den 1 aylık yuxor.dev aldım. Çok temiz ve kendi sitesi gibi kısa ve doğru ilerledi. Projemi kısa zamanda bitirmemi sağladı. Kimisi fatura demiş kimi şurdan sorguladım vs demiş. Windows ve office lisansları da microsoft store da 7000 tl ye satılıyor. Forumda da 200 - 250 tl ye satılıyor. Bu, forumda satılan lisansların orjinal olmadığı anlamına gelmez. Bu konu daha çok bu işin nasıl yapıldığını anlamak için açılmış gibi geldi bana.
düşünceniz dışında herşeye katılıyorum hocam nasıl yapıldığını anlamak gibi bir amacım yok aylık 20x claude 200usd masraftan kurtulmak için bende yuxor.dev'i tercih ettim ve kullanıyorum orjinal claude ile bire bir aynı işi görüyor benim konum bu tür firmalar için değil benim anlatmaya çalıştığım şey chatgpt gibi modelleri arka planda parse edip proxy api haline getirip aylık 100tl olan kullanım hakkını aylık 1400tl gibi fiyatlara satan arkadaşlar bu forumda nasıl barınıyor onu merak ediyorum konuyuda bu yüzden açtım bu konu aracılığıyla @Gumusdere; ile tanıştım ve onun sisteminden faydalanıyorum satın aldım kullanıyorum bende istiyorum birisi orjinal claude çıkartsın beleş fiyatlardan kullanalım ama bu konuyu açana kadar @Gumusdere; diye birini tanımıyordum açtım @Saitama; hocamın tavsiyesi üzerine bende satın aldım ve kullanıyorum bir problem yaşamadım istekler gayet kafi geliyor. değerli yorumunuz için teşekkür ederim.