Kullanıma bağlı, tek can sıkıcı tarafı 2 farklı limit var onlara uyman gerek. Bir saat limiti, bir de genel toplam haftalık limit. Diyelim kullanmayan başladın saatlik limitin artmaya başlıyor, yukarda paylaştığım örnekteki gibi %0 dan kullandıkça %100'e kadar devam ediyor. %100 olduğunda diyor ki artık limitin bitti ama 3 saat sonra sıfırlanacak o zaman gel yine kullan diyor. 3 saat sonra tekrardan sıfırlanıyor ve kullanmaya devam ediyorsun. Bir yandan da haftalık limitin artmaya devam ediyor, yani bir süre sonra haftalık limitin de dolduğunda sana diyor ki Cuma günü şu saatte sıfırlanacak. Haftalık limit dolduğunda artık saatlik limitin bir önemi kalmıyor çünkü haftalık kotan doldu bekleyeceksin.
Ne kadar yoğun kullanırsın bilmiyorum ama saatlik limitin her türlü doluyor ve bekliyorsun. Tek başına claude ile ilerleyemezsin, yanına ek olarak codex tavsiye ederim, bu dolunca ona geçersin öyle öyle dönüşümlü kullanırsın.
Biraz konunun dışına çıkıyorum hocam kusura bakma birde Claude Code için Codex eklentisi var alt ajanlarda dosya aramada falan Codex kullanıyormuş. Onu kullanıyor musunuz? Onun bir faydası olur mu acaba kota kullanımında? Birde kota olarak Opus kullanırsak Sonnete göre daha hızlı biter diye düşünüyorum.