yildizmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamın aleyküm arkadaşlar aranızda bu işten anlayanlar illa ki vardır sizlere bir kaç sorum olacaktı.

Premium luxury giyim işine gireceğim üretici değilim toptan alacağım aklımda ki ürün listeleri de şu şekilde.

ünlü markaların premium ayakkabıları
ünlü markaların t-shirt & mont & vb dış giyimleri
ünlü markaların muadil parfümleri
ünlü markaların cüzdan saat vb ürünleri

bu şekilde satış planlarım var genellikle trafik tiktokta reklam üzeriyle yapılacak reklam bütçesi diyorsanız reklam bütçem de herhangi bir sıkıntı yok reklamı sağlam yaparım aklımda ki sorular şöyle ben sosyal medyayı ve TikTok reklamını markalama işini gayet profesyonel bir şekilde yürüten bir insanım merak ettiğim şey bu ürünleri Merter’e gidip seçip gözümle görüp beğenip mi alayım yoksa bunun farklı bir yolları da var mı ? Son olarak sizce bu ürünler TikTok kitlesine satar mı bildiğimiz gibi bu tarz ürünler Türkiye’de yurt dışına göre daha çok satıyor ( gösteriş amaçlı ) aklımda bir kaç reklam stratejileri de var size tek sorum bu ürünler satar mı? önü açık mı ayrıca sizce Shopier mi kullanayım yoksa premium ama sade ve şık duran web site mi yaptırayım ödeme almak için güzel düşüncelerinizi bekliyorum.

Yaşım 25 ve kendi potansiyelimi kullanmak istiyorum bu yüzden rica ediyorum gereksiz yorum yapmanıza gerek yok eleştirin ama boş yapmayın.
Bu tarz satışları instagramdan yapıyorlar ve onlarda sürekli olarak kapanıyor diye biliyorum. Web sitesinde nasıl yapacaksınız ödeme altyapısı sahte ürün satmanıza izin vereceğinizi sanmıyorum hadi verdi diyelim meta reklamları sorun yapar hadi o da yapmadı eninde sonunda sahtecilikten ya kapatırlar yada dava edilirsin