Bunun geçiçi olduğunu unutmayın isterseniz gidin .com şeklinde 1000 tane site açın backlink alın onu yapın bunu yapın inan bu sizi tekelleştirmez
1 tane yaparsın onun yanına 1 tane daha yaparsın sana 2 tane temel kolon demek birisinde yerelsen diğerinde de kurumsal olarak öne çık bu ikisinde otoriteleşmeye çalış

Yani lead alıyorsun okey işler yürüyor ama inan bana onca rakiplerinin arasında birde armut ve sahibinden var bunlarla mücadele ediyorsun bende aynı şekilde mücadele ediyorum

ama sizin attığınız adımlar çok uzun vadeli değil bunu kesin ve net kendi ağzım ile söylüyorum

bak istersen git wikipedia'ya gir sektörünle ilgili bir backlink bul hadi o backlink alan sitenin de domain yaşını doldurmuş ve süresi bitmiş boşa düşmüş olsun.

hemen git onu satın al birde aynı yöntemi onda bile denesen bu gene uzun vadede sana fayda sağlamayacak
wikipedia hadi göz yumsa 100 tane de ordan da girsen hani nasıl diyim çoooook farklı kulvarlar genede işe yaramaz

abi search de github var tumblr var facebook var

bak bu platformların çoğuuuu istediği kadar otoriter olsun ama neden armut ve sahibinden kadar etkili olamaz zaten bunun cevabını onlar veriyor

yani bir gün search'e girip kendin baksan search'in çoğunu bunlar suistimal ediyor adam bilmiyor ki bunun kısa vadeli olduğunu sanıyor ki hep sırası aynı kalacak

bir gün gelecek tıpkı bu yılın güncellemesi gibi nasıl herkes spamdan bir anda düştü geçen ki konumdada bahsettim buda onun laciverti işte

Senin odak noktan hep ana olmalıdır sen 150 bölgenin otoritesini tek çatı altında hibrit şekilde entity yapmayıp onun yerine 150 farklı bölgenin kendi isimlerinde site açıp onların otoritesini dağıtmaya çalışıyorsun programmatic şekilde yapmaya çalışıyorsun ama paravan dönemi eskide kaldı yok abi faydası gözünü seviyim

şimdi diyeceksin ki link zaten google'un kendisi senin açtığın sub google'un kendi otoritesini senin sub'una niye aktarım sağlasın güvenilir olsa bile

yarın bir gün dibe çakılma ihtimalin var sen açık ayak rakiplerinin masasına meze koyuyorsun sen 1 alıyorsan rakibin senden 10 tane daha fazla alır

diğer arkadaşların fikirine saygı duyuyorum sizinde yolunuz açık olsun umarım istediğiniz gibi gider herşey.