Sitede Adresi:
https://biokul.net
Açılış Tarihi: 12.04.2026
Sitenin Amacı: İlkokul, Ortaokul ve lise öğrencilerinin kendi sınıfını seçerek, siteye üye olup, Her sınıfın kendine ait ders ve konularına ait soruları çözmek ver yarışmalara katılmak. Bunun yanında 2 kullanıcı istediği zaman satranç oynar gibi karşılıklı düello yapabilir.
Sitenin Özellikleri: Her kullanıcı kayıt formundaki ilgili sınıfı seçerek kayıt olur. Örnek 5. sınıf olarak kayıt olan kişi diğer sınıfları ve soruları göremez. Sadece kendi sınıfına ait sorulara ve yarışmalara ulaşabilir. Bunun yanında her sınıfın kendine özgü liderler tablosu oluşur. En çok soruyu çözen altın rozet, gümüş ve bronz rozet verilir. Üye olan herkes sistemde mevcut olan ders ve sorulara ulaşarak pratik soru çözebilir.
Yönetim panelinden her ders ve konu için istediği kadar soru eklenmektedir. Şuan her ders için 7 soru bulunmaktadır. Sadece soruları ekliyorum. Sistem otomatik cevap şıkkını buluyor
Öğrencilerin Sınıf değişkenliği olacağından profil sayfalarında sınıf değiştirme hakkı vardır. 5. Sınıfa giden bir öğrenci, 6. Sınıfa geçince profilinden 5. sınıfı 6 olarak değiştirebilmektedir.
Yarışma Süreci: Yönetim panelinden ilgili sınıf, ders, konuyu seçerek başlangıç ve bitiş tarihini belirterek yarışma otomatik başlar otomatik biter. Kullanıcıların yarışmaya katılması için yapması gereken tek şey, giriş yaptığı panelde bildirim linkini tıklayıp yarışmaya katılması.
(Yarışma başladığı anda tüm kullanıcılara yarışma başladı) bildirimi gider.
Sistemi daha net incelemek içim. Kayıt olun Ve sınıf olarak 5. Sınıf seçin. Orda bazı özellikler aktif.
Siteyi inceleyip, olumlu olumsuz görüşlerinizi, aklınızda farklı fikirler varsa benimle paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler