_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninle tartışamadık dostum.

Diğer arkadaşa soru sordum, sonra ana konudan uzaklaşıldığını farkettim. Ona o yüzden öyle yazdım.

Arkadaşla özelden tartışabiliriz veya ayrı konu açılır oradan devam edebiliriz.
Kaçma derdim, niyetim yok.

Herkesle konuşabilirim, tartışabilirim ama senin seviyen berbat.

Mesajlaşmamızı tekrar oku.
Benim yaklaşımım ve senin mesajların arasındaki farkı anlayacaksın derdim ama anlamayacaksın.

O olguya sahip değilsin.

Bizim ülkemizin agnostiği de bu işte.

Bu son mesajım sana dair.

Ben zır cahilim, vaktini aldım, hakkını helal et.
Nereye kaçarsan kaç gerçekten umurumda değilsin, sen kötü üslup görmemişsin dur göstereyim. Zırvalamayı kes ve kaybol, yetti vaktimi çaldığın. Sen agnostiklerin tamamını genelleyip ona buna sallayacak kalibrede misin? Zırcahil olduğun doğru, o yüzden bunu bil otur oturduğun yerde. Dostum derken? Ne ara dost olduk? Benim senin gibi bir dostum yok, selamını bile almam diyorum dostum diyor. Tekrar okuyacakmışım talimat veriyor bak sene hele, aradaki farkı anlayacakmışım ama anlamazmışım bilmiş bilmiş konuşmuyor mu birde olmayan bilgisiyle bilge taklidi yapmıyor mu ayar oldum. işte al sana hak ettiğin üslubun bir demosu, kraliyet ailesindenmişsin rolü kesmeyi bırak, çukur saç kesimi yapıp köşe başlarında tesbih sallayan bir tipsindir en fazla hala nezaket pozları. Ayyyhhh konuşurdum amaaaa sen çok kabasınnn, ııımmm cevap verirdim irdelerdim ama adabı muaşeret bilmiyorsunuz sayın beyzadem, tam sorduğun soruyu cevaplayacaktım amaaa terbiyem müsaade etmedi beyefendi. Geç bu pozları, zırcahilim bir halt bildiğim yok de sus otur, agnostiğim diyorum hala alay eder gibi helal melal diyor aklımı çıldıracağım arkadaş nereden çattık sana? Var git yoluna onca vaktimi çaldın yeter be, iki cümle kurmayı beceremeyen, iki soruya cevap veremeyen, yazdıklarımı muhtemelen ilk defa duyan tiplerle lak lak edecek zamanım yok benim hadi ikile.