İrdeleme kelimesi bile size yakışmıyor, tam tersine hayırdır gardaş mekan bizim anlüyün mü falan demeniz lazım, adamına göre muamele valla boşuna kibarlık çabasına girmeyin kibarlığı hak etmiyordunuz, hak ettiğiniz üslup çok daha berbat ama nazik yanıma denk geldiniz, hak ettiğiniz mahalle ağzı sokak ağzı, selam değil nabüyün bilader falan demeniz gerek boşuna yormayın çenenizi. Bende yerinizde olsam rezilliğimi oradan kapatmayı tercih ederdim herhalde doğru bir manevra, savunabileceğiniz bir şey yokken ortaya atlamak gerçekten size mi düştü? Merakımdan soruyorum ne sandınız ki kendinizi? İlahiyat mezunları bile din bilim topuna girmezken sizin haddinize mi düştü gerçekten? Cesaretinizi takdir ederim belki ama cevap veremeyecek kadar çaresiz oluşunuzla elbette mahalle ağzı kullanıp dalgamı geçeceğim yok öyle ona buna sallayıp ben öyle anlamadım, bana öyle gelmedi, Celal ne bilir, sen doğru anlamamışsın vs dedikten sonra sıyrılıp gitmek. Cehaletin yüzüne vurulacak, sende haddini bileceksin.
Gerçekten iğrendirdin kendinden.
Şu cümleler falan inanılmaz çocukça.
4-5 mesajdır benzer şekilde devam ediyorsun.
Ne konuştuğun, ne savunduğun hiç birşey belli değil.
Kendini ifade edemiyorsun.
Abuk sabuk cümleler kuruyorsun.
Ezberletilmiş düşüncelerle konuşuyorsun.
Ben cahilim, sen alimsin.
Özür diliyorum seviyene indiğim için.