Vay be, benim seviyem senin için yetersiz demek yaa kusura bakma daha çok çalışıp senin seviyene ulaşmaya çalışmam gerekiyor demek.

Sen mi karar veriyorsun benim agnostik olup olmadığıma? Ne olduğunu bile bilmediğin şeyi diline sakız etme. Bilimle senin ne işin olur ki? Deve sidiği şifalıdır diyen elçinin getirdiği dine inanıyorsan bilim deve sidiği hakkında kötü yorum yapsa ikna mı olacaksın sanki? En uzun sure adı "Bakara" ne demek ve nereden geliyor? Bakara demek öküz demek, sığır, davar veya inek olarak da kullanılır. Nereden gelir bu öküz suresinin adı? Biri ölmüş, ona kesilen ineğin bir parçasıyla vurup diriltmişler Bakara 73'de bu yazıyor, al sana bilim yahu bilime ters bir şey neden olsun ki? Ama senin seviyene uygun değiliz işte, maalesef yalan yanlış biliyoruz okuma özürlüyüm orada yazanı göremiyorum boşuna yıllarımı harcamışım tüh be bana, yazık bana, ah kafam aaahhhh, keşke taka gibi zeki biri olabilsem de Celal ile jeoloji alanında sidik yarıştırabilen taka gibi takabilsem cümleleri bir bir ama ben ne anlarım, seviyem müsait değil. Seninle neyi irdeleyip tartışacağımı zannediyorsun bu arada? Seviye fark etmeksizin seninle oturup saatlerce din ve bilim konularını konuşacağımı düşündüren şey neydi? Sen profesör doktorlara pislik atan birisin, bana mı atmayacaksın? Seninle muhatap olunur mu be? Selam konusuna da bu yüzden değindim, senin ne selamın almaya değer, ne sana selam vermeye değer, seni selam vermeye dahi layık görmüyorum sen ne hakla selam yazıp duruyorsun komik geliyor.
Üslubunuz inanılmaz kötü gerçekten.
İzninle aramızdaki konuyu burada bitirebilir miyiz, rica etsem?