uzaktanegitim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
E5 serisi için minimum v4 olmalı, minimum 256GB Ram olmalı
Tercihen 1U kasa, sunucu özellikleri ve görselleri net ifade edilmeli ve sunucu 10 üzerinden minimum 9 seviyesinde temiz olmalıdır.
Diskler sağlıklı olmalı ve tercihen nvme disk
Teklifler 3-6-9 Aylık şeklinde verilirse sevinirim.
Tercihen istanbul-bursa verimerkezleri ile çalışma sağlanacaktır.
TIER3 ve yüksek uptime (%99) sağlanmalıdır. Sürekli problem çıkan veri merkezleri, sağlayıcılar lütfen teklif dahi göndermesinler.

Teşekkürler.
Merhaba,

Tüm sunucularımız Creart Cloud bünyesinde, Ankara ve İstanbul lokasyonundaki Upcell ve Datacasa Veri Merkezi’nde barındırılmaktadır. Creart Cloud, 2024’te Ankara’da kurulan bağımsız bir şirket olarak yüksek performanslı, stabil ve müşteri odaklı bir altyapı sunmaktadır.

Hizmet paketlerimizi detaylı incelemek için ilgili bağlantıları ziyaret edebilirsiniz. Bu linkler üzerinden yapacağınız satın alımlarda R10 üyelerine özel tanımlanan indirim avantajı otomatik olarak sepetinize yansıyacaktır.

Yüksek Performanslı cPanel Hosting Xeon Tabanlı VDS & Cloud Sunucular
Daha fazla bilgi için forumdaki konumuzu inceleyebilirsiniz.

Web Hosting: https://creartcloud.com/web-hosting
Sanal Sunucu (VDS): https://creartcloud.com/virtual-server

Ürün ve hizmetlerimizle ilgili tüm sorularınız için haftanın 7 günü, 24 saat boyunca canlı destek, bilet sistemi ya da telefon hattımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Web Sitesi: https://creartcloud.com
Destek Sistemi: https://dash.creartcloud.com/submitticket.php
Whatsapp: https://wa.me/447821397716
E-posta: info@creartcloud.com

Her türlü talebinizde memnuniyetle yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

İyi forumlar. Creart Cloud Ekibi