kesinlikle katılıyorum. ben karides taktım tutamadım. arada bir izliyorum. biri yemsiz atıyor ve istavrit çekiyordu. nasıl yapıyorsun dedim. çapari atıyorum, dedi. orada onu öğrendim. adam yem takmadan birkaç kilo tuttu. biliyorsunuz, istavrit küçük aynı zamanda. şansına geldi. sonra balıkları başkasına verip gitti. çocuklar gibi şendi adam

hakikaten güzel his. tutunca özellikle bir haz geliyor. dediğiniz gibi,
balık açsa ve şanslıysan boş iğneye bile atlıyor.
Abi istavriti tutması çok keyiflidir..Ayda 1 arkadaşımla galataya köprüye gider tutarız konu komşuya dağıtırım genellikle. Balık varsa o gün senden keyiflisi yoktur çapariyle üzüm salkımı gibi topluyorsun ve oltaya bindiği her an keyfi o kadar başka ki sana gerçekten anlatamam

Keza çinekopta bir o kadar güzeldir küçük olmasına rağmen keyif verir. ve çokta lezzetlidir..
Ama aksiyon olarak herkesin mutlaka levrek, baraküda, torik ve kolyoz yakalaması gerekiyor

bunlar benim aksiyonunu tecrübe ettiğim ve çok keyif aldığım balıklar. mesela mırmır diye güzel bir balık var ama ölü gibi asar kendini kancaya hiç aksiyon vermez

keza karagöz ama şu saydığım ve yakalarken keyiften uçtuğum balıklar insanda muhteşem bir dopamin salgılıyor

elbette çok tutmak istediğim balık çok yaşamak istediğim an var fakat hem yaşadığım yer hem de sağ olsun ağ atan gırgırlar denizlerimizi mahfediyor. 10 seneye denizlerimizde böyle gidersek balık göremeyeceğiz...
Şu sesi duyunca tüm dertler bitiyor
https://www.youtube.com/shorts/clbNGwV7nVA