Hocam karşı kişi sen de varlığını ispat et der while(true) döngüsü oluşur bu durumda

Yanlış anlaşılmasın bu argüman sunulabilir diyorum herkes kendince dilediğine inansın ben bu konuların tartışılmasını anlamsız buluyorum dindarı ibadetini rahatça yapabilsin kısıtlanmasın inanmayan da özgürce dilediğini yapsın.
Selam olsun,
Ya ben konuyu çok detaylandırmak istemiyorum konuyu açan kişi olarak ama mesela unicorn şeklinde gezegenin yokluğunu ispat et derseniz ederim bunu bilimsel olarak.
Anlatmak istediğim şey yokluk ispat edilebilir bir şeydir. (Her konuda istisna vardır)
Mesela bilimsel olarak baktığımızda evrende her şey hareket eder ve daha kütleli cisimler etrafında döner.
Bu dönme sonucunda tüm gezegenler yuvarlak şekillerde olur.
Bunun istisnası yoktur ve bilimsel olarak olamaz yani unicorn şeklinde bir gezenin olması bilimsel olarak mümkün değildir.
Benim anlatmak istediğim Allah var diyenlerle yok diyenler arasında bilimsel olarak bir fark olmadığı zira ikisinin de bunun ispatlayamayacağıdır.
Her iki kesimde bilime sarılmak istiyor ama bilimsel olarak varlıkta, yoklukta kanıtlanabilir.
Dindarlar ve Ateistler şu bilimin yakasından düşsün kendi görüşüm, düşüncem, inancım desin yani mevzu bu