Herkese selam ,
Pinterestten günlük tekil 500e yakın abd , 500e yakında avrupa trafiğim var ( almanya , ingiltere , hollanda vs + iskandinav ülkeleri )
Trafiği nasıl daha mantıklı değerlendirebilirim fikir alışverişi yapmak isteyenlerin konuya yorum yazmalarını rica ediyorum.
- siteye girenleri bi şekilde ilgilerini çekecek şekilde bikaç sayfalık bir web site kurup trafiği paravan bi siteye yönlendirip ordan siteye yönlendirsem ortalama sitede 30sn-1dk tutsam adsense ile günlük ne kadar kazandırır ?
- veya mobil bi app yapsam hergün %10'u yani 100 civarı indirme olsa mobil uygulamayı indirse ve 30sn-1dk tdursa içerde gümlük ne kadar kazandırır ?
Bu ikisini merak ediyorum deneyimleri olan arkadaslar yazarsa sevinirim
Bunlar haricinde adsense alternatifi adsterra denedim günde 3-5$ kazandırıyo
EBM olarak lospollos , crakrevenue denedim oda bigün 5-10$ arası kazandırabiliyo diğer gün 0 çekebiliyo düzensiz..
CPA olarak ogads'da falan yönlendirme yapıp denedim o kısımda 2-4$ arası kaldı zayıf kaldı..
Ürün satışı Satış ortaklığı ( affiliate ) tamamen şans işi birsürü ürün deneyip denk gelmek gerekiyo iyi satan bi ürüne o yüzden o konuya hic girmiyom bile ama Amazon Associates deneyen olduysane kadar trafiğe ne kadar yazdı yorum yaparsa onuda duymak isterim
yt kanala yönlendirsem video izlenme oranı cok düsük olcağından kazandırmaz , link tıklama reklam geç olaylarıda çok çok az kazandırıyo diye biliyorum ..
Tecrübesi ve fikri olanların yorumlarını merakla bekliyorum