Mococo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar elimde hediyelik bir ürün var ürünün maliyeti kargo dahil 300 ₺ ben ürünü 1.000 ₺ ye satıyorum bu sistemi komple devrediyorum hem çalıştığımdan yani pek ilgilenemediğimden hemde nakit ihtiyacımdan dolayı sistemimi devrediyorum 10 12 ₺ den instagramdan mesaj geliyor 1.000 1.500 tllik bir reklamda çok rahat 3 4 kargo çıkıyor. Şuan reklam atacak bile maddi açıdan durumum yok bütün toptancısına varana kadar bütün herşey verilecektir. Hediyelik eşya olduğu için sevgililer gününde çok güzel satışlar yaptım ama hepsi borca gitti 14 şubattan önce sistemimi devretmek istemiştim ama kimse yanaşmadı o zaman elimde 50 60 adet ürün vardı hepsi dahil 200.000 ₺ istemiştim fakat alıcı bulamadım ve satışlara ben kendim devam ettim o 50 ürünü sattım üzerine bi 80 adet daha sipariş verdim şuan elimde 30 40 adet ürün kalmıştır. Bu ürünlerle beraber hepsini alan arkadaşa vericem ve makul bir fiyata istediğim fiyat acil olduğundan dolayı 130.000 ₺
emin olun fazlasıyla çıkarırsınız lütfen konuyu baltalamayın daha öncede konu açtım nickimden dolayı saçma sapan yazanlar oluyor. Dileyen ciddi olan arkadaşlar pm yoluyla iletişime geçsinler. Zaten anlaşırsak yüzyüze işlem yapacağız yanıma gelebilirler. Herkese hayırlı forumlar
Hocam merhaba, ürünü nerede satıyorsunuz? İnstagram mı kendi websitenizde mi? Bir de satış kanıtları ekleyebilir misiniz?