Bir mobilya mağazasından yatak odası oturma odası ve yemek odası olarak düğün paketi satın aldım. Daha önce bu şekilde zincir olan markanın bir çok şubesine bakmıştım üç veya dört şubesine sonra daha önce baktığım şubelerden biriyle iletişime geçtim ve bana sözleşmeyi WhatsApp üzerinden attı ve onayladım yazdım.

Bu şekilde sipariş oluşturmuş oldum. Ancak yemek odası takımı odama sığmadı ve 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum mesafeli satış sözleşmesine göre.

Satın alım yaparken banka kredi kampanyası kullanmıştım bu markaya özel kredi kampanyası yapıyordu sıfır faizle.

Bunu internet şubesinden iptal edebiliyorum banka uygulamasından bundan yana bir problem yok ancak şube ile görüştüğümde herhangi bir iade yapamayacagımı ve mağazadan satın almış gibi olmuş olduğunu söylüyor.

Ancak ben sözleşmeyi WhatsApp üzerinden onayladım ve herhangi bir imza atmadım sadece onayladım yazdım.

Bu durumda sizce ne olur? Sadece masa sandalye takımını iade etmek istiyorum herhangi bir kullanım yapılmadı.