EightStreet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dalga mi geçiyosun hocam anlamadım? 1 milyon tl dediğin şey 20 bin dolar, hiç bir borsada %30 yükseltmez bu coini maksimum yapacağı etki %1 olur, burada bariz bir soygun var Twitter'da da zaten bu konudan muzdarip bi çok insan buldum midesin nasıl bir soyguncu olduguna dair , 175 milyon dolar market captan bahsediyoruz , son 24 saat hacim 52 milyon dolar

Dalgalık bir durum yok hocam, kripto piyasasında normal olduğunu belirtmek istedim. Sebeplerini yazdığım halde hala 1 milyon tl küçük para diyorsunuz
Verdiğiniz piyasa değeri, hacim vb. tüm borsalardaki verilerin toplamı. Bu hacimler midasta gerçekleşmemiş yani.
Tüm piyasada USDT kullanılıyor, TL piyasalarının emir defteri boş olur, aşağıda bir coinin örneği var. (Yatırım tavsiyesi değildir.)
%10 zararla ucuz kurtulmuşsunuz aslında, 1 TL'lik şeyi 1100 TL'den almak gibi bir risk de var.
Bu durumda parayı geri alabilme şansınız yok, normal bir durum. Ancak TR borsalarında slipaj zorunluluğu varsa ve midas size uyarı vermediyse şansınızı deneyebilirsiniz. (Tef seferde 900k işlem açtırmadığını belirtmişsiniz, nasıl bir uyarı mesajı verdi bilmiyorum ama bu bile uyarı mahiyetinde olabilir.)