Evlenip napıcan hepsi boş bu tür muhabbetlere giriyorsan belli ki sende bizim gibi asosyalsin.. Asosyal olup birini evlenmeye ikna etmek zor yani kişinin seni çokca tanıdıkdan sonra kabul ettiğinde söylediğin para vs güzellik sorunları aşılabiliyor..
Onun dışında bu dünyada evlenip napıcan bak benim tanıdığım insanlar var evlatları var ama bi bka yaramıyorlar bana artık çocuk yapıp büyütmek de amelelik gibi geliyor bazen 90 larda biz fakir bi mahalledeydik ve o dönemin bisikleti ilk alınan çocuk senelerdir ailesinin yanına gelmiyor ailesi de istanbulda çocukda istanbulda seneler sonra evleneceği zaman geldi biraz takıldı evlendi yine gitti. Baba olarak evlat sahibi olmakda saçma bi şekilde evlatlar babalarını çok sevmiyor gibi geliyor.
Evlilikler de de benim çevremdekiler mi kötü örnek bilmiyorum ama aslında bittiği gün iki tarafında bayram edeceği evlilikler görüyorum ya da bir tarafın diğer tarafı deli gibi ezdiği vefa felan hak getire...
Artı erkeklerin çok ezildiği 10 sene ticaret yaptım yahu adam erkek adam içinden geçip çocuğuna bir oyuncak alamıyor kadın er bka salça oluyor yani baba erkek figüre o duyguları yaşatmıyor erkekler gerçekden eziliyor hayır bu dengeyi diğer tarafa kaçırdığında zaten başına belayı alıyorsun..
1-evleneceğin kişi ile dünya görüşün ve hedefin aynı olmalı
2- asla kadından daha düşük gelire sahip olma,
3- annesi veya babası sorunlu kızla evlenme, annesi çok konuşyor çok karışkansa uzak dur o kızı sana yar etmezler ya kız iyide annesi şey bşver kaç kaç kaç
4- Yukarıda ki özelliklerden sonra gerçekden ömür boyu seveceğin birine teklif et.. Güzel seviiyorsun ama güzel değil alışırım deme bıkarsın hem aklın başkasında olur.
5 * ben gerçekden karışık zor tipim herkese uymayabilir bu benim görüşüm.
Ha birde etrafda ki slk tipler sen ne zaman evleniyorsun sorularından bıktığından veya baskısından kurtulmak için evlenme.