Kardeşim adamın çalıntı hesap sattığını nereden biliyorsun? Mail erişimi olmayan her hesap çalıntı mı olmak zorunda? Benim kendi şahsi mailine şu an ulaşamadığım hesaplarım var. Yanlış anlama ben hesap alıp satmıyorum öyle bir hizmetim de hiçbir zaman olmadı. Sadece kendi bireysel hesaplarımdan bahsediyorum. Gmailine erişimini kaybettiğim bir iki hesabım var mesela onu söylüyorum. Şimdi bu arkadaşın elinde bu tarz hesap da olabilir mail erişimli hesap da olabilir. Sen de dersin ki mail erişimi olmayan hesap almaya sıcak bakmıyorum ileride problem olabilir; mail erişimi olan varsa alabilirim. Bu kadar... Adama hırsız demek nedir? Nereden biliyorsun? Şüphe edebilirsin buna kimse bir şey diyemez ama bunu kendine saklarsın adamdan da alışveriş yapmazsın olur biter. Size kafanıza göre insanalara bu hırsız bu şöyle bu böyle demek çok kolay geliyor sanırım ama o laflar o kadar kolay edilecek laflar değil.
Evet hocam, elimde mail erişimli hesaplar da mevcut. Ancak bu arkadaş bana 800 TL teklif edince ben de mail erişimi olmayan bir hesap satmayı teklif ettim. Çünkü benim minimum satış fiyatım 1000 TL. Amacım tamamen yardımcı olmaktı; sonuçta hepimiz aynı platformdan ekmek yiyen insanlarız.
Ama maalesef iyi niyet bazen böyle insanların eğlencesi haline gelebiliyor.
Tekrardan destek olan herkese teşekkür ederim.