Rahatlıkla birşeyler yapılabilir, antigravity üzerinden web sitesi ve ionic bir uygulamasını hazırladık, aslında kendim için yapmıştım, sağlık uygulaması, baktım değişik birşey oldu geliştirip genele açayım dedim, google playde onay aşamasında, vs code üzerinden web ortamında tamamlanmayan bir projem için android bir uygulama geliştiriyorum bu aşamaya geldiğine inanamıyorum doğrusu, yapıp apk build alıp veriyor. Özellikle farklı bir projesi ve fikri olanlar birşeyler çıkarabilir diye düşünüyorum.
ben de a önce bir tane daha tamamladım. kripto işleriyle uğraşıyorum ufaktan. bir kaç indikatörüm var, onu tanıttım. ona göre gelecek sinyalleri bildirim olarak ver telefonda dedim. bildirime tıkladığımda da uygulamayı aç, tradingview grafiği üstünde koini ve ayarlardan seçeceğim indikatörleri göster dedim. çatır çatır çalışıyor vallahi şu an. denemek için indikatörümün eşik seviyesini düşük tuttum biraz, peşpeşe bildirimler geldi, tıkladım istediğimi yaptı. bunların hepsini yapmam 15dk sürdü. şaka gibi gerçekten. şu olay olmasa %99 yapamazdım bunları. %1 lik kısımda da günlerce uğraşırdım herhalde.