olm hesap geri alınma nedir, mk . sattığın yarattığın hesap niye geri alınsın. iletişime geçmezsen yönetimle.
rezil durumdasın bir de konu açmışsın ya. şaka gibi ortam. çoluk çocukla konuşuyoruz. reportluyorum konuyu.
ağlamaya devam et. çalıntı hesap satıcısı seni. konudaki son mesajımdır.
not: ha diyeceksin.. ben hesap satın alıyorum. burada satıyorum. lavuk o zaman , yeni mail tanımlarsın. hesabı alırken doğrularsın.. yeni temiz maille satarsın. sen çok akıllısında bu forumdakiler salak mı? bir akıllı sensin.
Öncelikle modlara çok teşekkür ederim. Bu tarz bir üslupla konuşan birine cevap vermek bile yorucu olsa da kendisi hakkında gerekli işlemleri yapmışlar. Sorularına da cevap vereyim ki belki aklına takılan başka arkadaşlar da olur.
Hesapları satın alıyorum. Daha önce bir kez böyle bir durum yaşandığı için müşterilerime bunu açıkça belirtiyorum. Olası bir problemde doğrudan bana ulaşsınlar diye, ben de gerekli telafiyi sağlayayım istiyorum. Günün sonunda benim amacım, müşterimin aldığı hesaptan her türlü memnun kalmasıdır.
İkinci olarak, Ekşi Sözlük tarafında ilk mail konusu var. Ben hesapları ilk mail bilgisiyle birlikte veriyorum. Çünkü herhangi bir işlem durumunda müşterinin hesabın ilk mailini biliyor olması önemli. Maili değiştirip yeni bir maille hesap vermemin hiçbir farkı yok. Ekşi Sözlükte ilk mail bilgisi önemlidir.
Her neyse, tekrardan modlara teşekkür ederim. Konuya yazan dostlara da ayrıca teşekkürler.
Hayırlı geceler.