emreseokarya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beklentiler de farklı tabi ki hocam ancak beklentiler bu denklemin yalnızca sonucudur sanırım çünkü Zaman + Proje Kalitesi + Uzman Niteliği + Güvenirlik + Maliyet/Fizibilite gibi elemanlar da söz konusu, piyasa koşullarında 14-15 liralık bir projeyi R10'da 3 liraya yapanlar olduğunda, bu durum biraz güven zedeleyici oluyor; bahsedilen segmentasyon da burada ortaya çıkıyor sanırım. Çünkü hangi uzman ile konuşuyor olsam, bu platforma soğuk bakıyorlar—güvenemiyorlar, platforma değil de aslında bazı üyelere diyelim çünkü 3 liralık etin yahnisinin pek iyi olmayacağını düşünüyorlardır. Ben dahi bu platformu yıllardır biliyor olmama rağmen sadece çok küçük ticari işlemleri yapıyorum, instagram/x hesabı almak gibi.
Hocam benim de aklıma gelen oydu ama sizlerin fikirlerini öğrenmek istediğim için belirtmemiştim, gerçekten bazı hizmetler burada çok ucuza satılıyor ve kesinlikle bu durum negatif etki yapıyor. Belirli hizmetlerde Allahtan taban fiyat var yoksa halimiz harap, ancak bazı hizmetler için istenilse de doğru taban fiyat girilemez. Konu yazılım olunca 10k ya da proje yapılır 10 milyon liraya da, burada üyeler daha temiz işler çıkarıp dengeli fiyatlar sunsa aslında uzun vadede daha iyi sonuçlar alırız