yapay zeka çağına denk geldiğimiz için çok mutluyum öncelikle. Kendi penceremden bakakcak olursak yapay zeka doğru kullanımı sizi milyonerde yapabilir yanlış kullanımı yapay zeka ücretleri yüzünden sizi bankaya borçlandırada bilir.İnsanların şunu anlaması önemli yapay zekayı sonuç değilde sadece araç olarak kullanmak mesela ben video ses müzik ses efekleri üretiyorum hepsini harmanlayıp dünyada olmayan bir ürün ortaya çıkayorum. bunun neticesinde güzel gelirler elde ediyorum.
yani burada yapay zekayı element üretimi için kullanıp kendi özgün editlerimiz kendimize özgün temalarımız ile sıfırdan bir sanat ortaya çıkarıyoruz ve talep görüyor.
burada önemli olan yapay zekayı iş bitirici olarak görmemek çünkü aynı işi milyonlarca kişi bir promptla yapabilir o yüzden bir fark ortaya çıkarmak gerekiyor siz kendi duygularnız ile sıfırdan bir ürün yaratırsanız piyasada bir birbirini kopyalayanların önüne geçersiniz.
yazılım kısmında aynı herkes yapay zeka ile namaz saatii uygulaması dating uygulaması yapabilir ama sizi rakiplerinizden ayıracak bir temanız özelliğiniz olması lazım.
Evet r10da bir çok kişi yapay zeka ile sorunlarını çözebilceğimizi söyledğimizde ön yargı oluyor. Ama önemli olan yapay zekayı kullanıp ne kadar özgün içerik yaratabildiğiniz.
Ben ileri vadede yapay zekayı tek prompt üret sat mantığından çok yapay zeka ile özgünlük katan ve sektörün açıklarını görüp daha iyisini yapan kişilerin çok ciddi rakamlar kazanabilceği kanaatındayım.

kısacası kendi alanımdan örnek yapay zeka ile herkes müzik, video , görsel üretir önemli olan yapay zeka ile ürettiğiniz 100 içeriği birleştirip ortaya yeni bir içerik çıkarmak.

insanlar yapay zekaya 2-3 prompt girip birşey yaratıyor sanıyor kendine halbuki aynanın diğer tarafında aynı promptları ortamala milyonlarca insan giriyor ve aynı içeriği üretiyor.

burada iş veren arkadaşlara şunu söylemek isterim emin olun yapay zekayı verimli kullanmayı bilen insanlar sizin taleplerinizin daha fazlasını manuel sürede çalışan insanlardan daha iyi ve kalitesini yapabilir. Ön yargılı olmayın yaptığı işleri talep edin inceleyin.
Yapay zeka ile iş yapan arkadaşlara önerimde dedğim yapay zeka bitirici asla olamaz burada siz önemlisin bir iş aldınız araştırın rakiplerin ürünleri ve eksiklerini görüp daha iyisini yapın!