Konu
PHP
SATIŞ HAKLARIYLA Satılık 2 Script + Hediye Android Uygulama
10-04-2026, 17:26:47
bilgiman
FİYAT REVİZE OLDU EN ALTTA..
Selamlar Ürüleştirip Abonelik Usulü Satışını Gerçekleştireceğim
2 Scriptim ve 1 Hediye Android
Uygulamamı İhtiyaçtan Ötürü Satış Haklarıyla Satma Kararı Verdim.
Nedir Bu Script ve Uygulama?
1. Otel / Müşteri Yönetim Script+Laravel Backend Admin Paneli+Andorid Uygulamasıdır.
Android Flutter ile Yazıldı iOS çevirmesi kolaydır. Bu web tabanlı panel sayesinde otel sahipleri QR kod ile tarayıcıdan misafir yönetim ve taleplerini karşılayabilir. Web sürümü Telefon+Tablet uyumludur (QR KOD ile girecekleri için), Android Kısmı ise %90 oranında hazırdır API ile Backend Laravel yönetim sisteminden canlı veri çekmektedir. Sadece İngilizce ve yeni eklediğim özelliklerin entegrasyonu eklenmesi gereklidir. İsteğe göre ekleyip veririz.
Özellikleri Nedir?
Oda Rezervasyon (Paytr,Stripe, Otelde Öde Ödeme Altyapısı)
Uçak + Transfer + Oda Paketlemesi
Dönemsel Fiyatlandırmalar Girme
Müşteri Doğrulama
Restoranları Ekleme
Restoranlara Ürün / Kategori / Fiyat Ekleme (QR Menü Gibi)
Restoran Rezervasyon Sistemi
Etkinlikler Ekleme
Fırsatlar Sistemi
Aktiviteler Ekleme
Çocuk Klübü
Otel Haritası (Pin Eklemeli)
Bildirim Sistemi
Müşteri İçin 2 Dil Entegrasyonu (İsteğe Göre Arttırabiliriz, Dil Dosyamız Vardır)
Admin Paneli için 5 Dil Entegrasyonu
Oda Talepleri (Müşteri Odasına Havlu, Servis vs Talep Edebilir)
Müşteri Sadakat Programı (Restoran Harcamalarında %10 Puan gibi)
Spa & Wellness Satışı
Oda Rezervasyonlarında Ek Paket Satışı
Toplantı Salonu
Factsheet Sistemi
Splash Ekran
ve çok daha fazlası....
Bu otel / misafir yönetim uygulamasıyla otel sahipleri müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaktadır ve pazarlaması yapıldığında 400/500$ kurulum + aylık bakım masraflarıyla aboneliğe bağlayabilirsiniz. Android uygulaması da aynı laravel panelden çekmektedir. Web Sürümü + Yönetim Paneli Laraveldir ve Tek Bir Scripttir, Android Uygulaması da Aynı Scriptten API ile veri Çekmektedir.
Görüntüler (Web Arayüz):
YÖNETİM PANELİ:
2. Çok Gelişmiş QR V3 Yazılımımız (İnsanlar Önyüzden üye olup deneme paketini aktif edebiliir, paketini yenileyebilir, süre uzatabilir, yıllık aylık lisans satabilirsiniz) xxxx.com/xyz-restaurant gibi her restorana özel slug üretir.
Piyasada aylık veya yıllık olarak hizmet verilen QR Menüler gibi Yönetim panelinizden restoranları yönetebilirsiniz, restoranlar kendi yönetici girişiyle giriş yapıp restoranına ait QR menüyü yönetebilir. Bununda pazarlamasını yaptığınızda yıllık 3 / 4 / 5 pakete ve özelliklerine göre fiyatlandırma vermeniz mümkündür. Sabit 100 müşteriniz olsa yıllık rahat 300/400 bin tl kazandırabilir. İsteyen işletme QR Menü olarak, İsteyen İşletme Online Sipariş Sistemi olarak kullanabilir.
Özellikleri Nedir?
Açılış Ekranı
5 Dil Entegrasyonu
Favori Ürünler
Online Sipariş Sistemi
(Paytr,Stripe,)
Paket Servis - Gel AL Entegrasyonu
Online Siparişe Özel Tips, Kredi Kartı, Havale EFT Sİstemi
Online Siparişe Özel Sipariş Takip Sistemi
Online Siparişe Özel Kupon Sistemi
KDV Sistemi
2 Hero Carousel Sistemi
Favori Ürünler
Garson Çağır
Rezervasyon Sistemi
Alerjen Ürünler
Ürün Varyasyon (Gramaja, Porsiyona Göre Fiyatlandırma)
Sepet Entegrasyonu
Sistem Güncellemelerini Restoran Yönetici Panelinden Görme
Paket Yenileme
Masa Oluşturma
QR Kod Oluşturma
Kategoriler
Geribildirim Sistemi
Destek Entegrasyonu (Script Sahibi - Restoran Arasında)
Alt Navigasyon Çubuğu
Katalog Görünümü (İster PDF, İster JPG Menünüzü Yükleyin Sadece Katalog Olarak Gösterin)
Sipariş Bildirimleri - Rezervasyon Bildirimleri - Geri Bildirim Bildirimleri - Garson Bildirimleri (Zil Uyarı + Tarayıcı Alert)
Daha bir çok özellik...
RESTORAN YÖNETİM PANELİ
ANA YÖNETİM PANELİ
ÖN YÜZ GÖRSELLER (HER RESTORANA BÖYLE BİR ARAYÜZ OTOMATİK GELMEKTEDİR, RESTORAN KENDİ PANELİNDEN YÖNETİM SAĞLAR)
Otel Yönetim Scripti, Admin Paneli ve Hediye Android Uygulaması ilerletilip otellere pazarlanırsa dediğim gibi 400/500$ kurulum + aylık bakım masrafları olarak pazarlanabilir. Oteller sadece basit qr menü yazılımlarına bile aylık 100/200$ ödemektedir. Bizim panelde direkt restoran menü sistemi özellik olarak eklidir. Bu proje için
3.500$
2500$ fiyat düşünmekteyim. İsteğe bağlı geliştirmeler içinde ek olarak görüşebiliriz.
QR Menü Yazılımı için ise
2000$
1500$ Fiyat düşünmekteyim. Göstereceğiniz her özellik entegre edilebilir, bir iki ufak düzeltme yapılıp verilecektir. İki projeyi de almak isteyen olursa satış haklarıyla birlikte
5000$
3.500$ sunabiliriz. Ek olarak bir de dijital cv scriptini hediye ederiz. Hatta 2 adet de WordPress teması mevcuttur. Kendi kodladığımız tek tıkla kurulum ve lisans yönetimi olan 2 WordPress temasını da dahil edebiliriz.
Notlar: Tüm sistem test edilerek alınması gerekmektedir. Dijital ve açık kaynak ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir. Satış haklarıyla birlikte teslim edilecektir ve kimseye satışı yapılmamıştır. Linkler ise ciddi alıcılara verilecektir. Arayüzün belli kısmı demo olarak gösterilmiştir ve benzer veya aynı arayüzle olan çalışmalarda şikayet hakkımız saklıdır. Üründe bizden kaynaklı her türlü durumda teknik destek ücretsiz sağlanır.
WHATSAPP:
TIKLA MESAJ AT
Fiyat revize 10/04/2026