Merhaba, etsy'de tek bir ürün ile 3 günde performans ölçemez, insanların önüne organik olarak düşemezsiniz.
Ürünün niş olup olmadığını anahtar kelimelerin hacmi belirler. Anahtar kelime seçimlerinizin alıcı tarafında karşılığı varsa ürünleriniz alıcılara gösterilir. O yüzden öncelikle aracı eklentiler kullanıp sektörünüzün talep karşılığını ölçün. (Etsyhunt, erank, alura vb)
Bu kadar az veri ile tavsiye vermek zor ama yine de vermek gerekseydi;
Ürün sayınızı artırın. Varyantlar ekleyin.
Minimum 30-40 ürün olsun ve birbiri ile satışa uygun bundle ürünler ekleyin.
Her gün yeni bir ürün yayınlayın.
Promosyon indirimler oluşturun. Varsa rakiplerinize eş değer fiyatlar belirleyin daha altında yada üstünde kalmasın.
Etsy instagram gibi çalışmaz en iyi sonucu kendi reklam paneli üzerinden alırsınız. Yanına pinterest pinleme ile destekleyebilirsiniz. 30-40 varyant ürün olduktan sonra ufak bütçe ile ürünleri test edin hangi ürün öne çıkıyor hangisi reklamdan dönüşüm getiriyor gibi değerlendirip ilerleyin.
Bunlar dışında ürün fotoğraflarınızı gerçekten kaliteli hale getirin. Tek düzen ve anlaşılır temiz kapak tasarımlarınız olsun.
Mağaza linki paylaşmanızı ben pek önermiyorum. İyi niyetli insan kadar inanın kötü niyetli insan da var
Ben fiziksel mağazalara destek sağlamıyorum sadece dijital ile ilgileniyorum daha farklı fikirleri de mutlaka dikkate alın.