ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki buyur buda muhalefet partisi, rica ediyorum bir şeyler yaz, sana inanacağım. Pek aynısı sayılmaz ama idare edersin sen...

https://www.ensonhaber.com/gundem/ch...cavuz-vakalari
Selam olsun,

Bahsettiğiniz gibi benim yazdığımla ilgisi yok ama benim konuyu açış tarzımla cevap yazabilirim.
Hak verirsiniz ki üzerine yazacağım görseli kimin yaptığını ve kaynağını bilmem gerekiyor.
Görselde bir isim yok, bir kaynak yok ya da bir devlet kurumunun imzası yok.
Verdiğiniz haber sitesine girdim okumaktan yana imtina etmem ama o haberde de bu görselin kim tarafından yapıldığı, kaynağının ne olduğu yazmıyor.

Görseli yapan kendi adını, kaynağını yazmazken ben üzerine ne yazayım istersiniz?
Aynı haritayı alıp kırmızıları sarı, mavi, yeşil yapınca ne olacak mesela gerçek olarak kabul edecekseniz bir haber sitesinde yayınlanırsam rakamları da arttırıp yapabiliriz hepimiz bunu malum.

Ayrıca verdiğiniz linkte taciz eden il başkanının CHP tarafından görevden alındığı yazılıyor.
CHP güncel taciz haritası başlığı bile üzerine konuşulmayacak kadar küçük hesaplar peşinde.
Aynı yerde İktidar partisinde taciz/tecavüzden ihraç edilen parti üyeleri için harita yapılıp AKP Güncel taciz haritası varsa o zaman bu kara propaganda değil diye düşünüp ona göre kaile alabilirim.

Bu şekilde isimsiz, kimliksiz, kaynaksız yapılan görselleri ciddiye alsa yapan kişi adını yazar sahiplenirdi.
Onun sahiplenip arkasında duramadığı görsel üzerine ben bir siyasi parti üzerine laf mı edeceğim?
Yapmayın.