@KemalSen;

Dun birsey farkettim paylasmak istiyorum.
Bu adi sistem yuzunden bazi varantlara girmek istemedim. Lakin sanirim sandigim gibi calismiyor.
Asagidaki varant 1.71 olarak gozukuyorsa ona bakmayin hocam. O birkac gunden kalan bir eslesme guncel al satlar dun icin:
Bunu alisi 2.20 Satisi 2.25 ti
Oynakligi gorunce cok sasirmistim. %48

Neyse bugun bu kagit oynaklik %96 cikti. Ne bekleriz 50 puana yakina artmis.
Bunun vegasida 0.0089 idi bu hesaba gore 0.0089 x50 = 0.45 45 kurus artmasi lazimdi dimi.
Ama bugun baktim petkim %0.48 artmasina ragmen alis 2.27 satis 2.32 idi (Siz gene 2. fotodaki 1,.71 takmayin hacmi olmayan bir kagit bu kimse gitmemis sanirim)

Yani bu oynaklik ve veya artisi nden yansimadi anlamadim. Gunluk mu yansiyor bilmiyorum gun sonu tekrar bakacagim ama sanmiyorum cunku su an 2.32- 2.27 araliginda emir versen eslesir.
Ben sirf bu oynaklik muhabbeti yuzunden yuksek diye gunlerdir sahol almadim. Dun %9 bugun %1 yapti heralde 8-9 kaldiracla vadeyide hesaba katarsak kasayi 3x katlardi.
Bu adi sey yuzunden ne sahol ne petkim almistim, yazik gunah. %10 artti sahol 2 gunde ya deli para alirdim. of of of bida boyle firsat zor gecer.
Bunu burda paylasmak istedim. Oynaklik dustugunde para eklisebilir belki emin degilim ama oynaklik 50 artinca kayda deger artis gormedim hatta 2 varantin ekran goruntusunua atiyorum.
Bu kagitta hacim olmasa bile guncel oynaklik artinca veya azalinca fiyata yansimasi gerekirdi heralde.

Dikkatimi cekti paylastim. Bu arada ABD borsasi opsiyonlarda boyle bir sacmalik yoktur heralde ama bu oynaklik beklenen oynaklik degil mi bu sacmaligi anlamadim 2 kagidin alis satislarida yukarda.
Bunu burda paylastim en azindan bulunsun tskler