metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi için ben de sorayım. Pttavm mal iadesi yaptım, fakat "İade Talebi Reddedildi" deyip tekrar kargolayıp göndermiş. Kargoyu kabul etmesem olur mu?
Apple AirPods Pro 3. Nesil (Apple Türkiye Garantili). Faturadaki seri numara Apple içinde karşılığı yok, gelen ürünü içini açmadan bu sebeple iaade ettim, eleman iade kabul etmiyor. Sahte ürünü almam için diretiyor.
Hocam gelen ürünü geri alın iade sistem üzerinden red edildiği için teslim almazsanız şu aşamada hem paranız iade edilmeyecek hem de ürün satıcıya geri döner. Zaten ürünü açmadan iade talebinde bulunmuşsunuz durumu fotoğrafladıysanız aynı zamanda bence fatura üzerine yanlış girilmiş olma ihtimaline karşı ürünü geri teslim aldığınızda ürün üzerindeki seri numarası ile tekrar sorgulayın. Daha sonrasında ise Tüketici Hakem Heyetine durumla ilgili başvurun başvurunuzda ürünün paketini açmamanıza rağmen iade red edildiği, ürünün sahte olduğu vs. durumları bildirin. PTTavm de izin veriyor mu bunu yapmanıza bilmiyorum ama tekrar tekrar iade açıp göndererek bezdirme politikası da izleyebilirsiniz. Gidiş dönüş kargo masrafları kendisinden çıkıyor çünkü.