eyw üstad sipariş vercem olmadı yarına
saolasın üstad dier arkadasta önerdi bunu. alcam gibi dediğin pilide alayım cok farkı olursa
hocam arkadaşlar Logitech g305 önerdi bu ayarda daha iyi varsa onada bakabilirim. rica etsem link atabilirmisiniz elime oturması önemli işlerimi daha hızlı yaptırıcak performansı iyi bakıyorum acıkcası teşekkürler
Bu fare gayet guzel
1 tek sorun var oda cok aman aman bir sorun degil neden bilmiyorum.
Benim beyazdi pili kapama kapagi zaman icinde bende bosluk yaratmisti sallayinca tik tiks es geliyordu. onun icinde tam kapama yerine 1 sunger veya kagit sikistirmistim.
Onun disinda hic sorun yasamadim hafif ergonomik. 3 tane var evde. Kesinlikle oneririm.
Uygulama uzerinden ayar yapinca hafizaya kaydediyor ve artik istedigin bilgisayarda dpi tutus ile istedigin ayara gecebiliyorsun program yuklemeye gerek kalmiyor.
MAcrosu basarili. Pilicok gidiyor normal bir piller 2 ay kullanirsin en az.
Sarjli pil cok rahat ettirir 4 tane alirsin direk degistirirsin. USAtelik bunda hero sensor var 5-6 k satilan logitech superlighrt modelindeki sensor kullanilmis.
Bence tamamen fiyat performans urunu. ben 999 tl almsitim 3-4 sene olmustur heralde. hic sorun yasamadim.
Daha detay vermem gerekirse pili takip fareyi hafif kaldirdiginda arka kisma biraz fazla agirlik bindigini gorebiliyorsun oyun icin kullanirsan sorun yasatmiyor.
Ben bu sorun icin sunu yaptim. Cinden pilastik pil kaliplari var. AAA kucuk illeri onun icine koyup, Normal AA boyuttaki pil halini aliyor ve farede kullaniyosun.
AAA filler hafif oldugu icin 7 gram fare bir 20 gram daha hafiflemisti ozmanlar modifiye etmistim.
Normal gunluk kullanima uygun bir fare zaten begenmezsen iade edebilirsin.
Memnun kalacagini dusunuyorum 3-4 senedir kullaniyorum klikler ilk dunku gibi.