emreseokarya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Konu bu değil aslında, ucuza yaparak sürümden kazandıklarını sanıyorlar ancak kısa vadede tüm sektörü, uzun vadede ise kendilerine dahi maddi zarar verebileceklerinin farkında değiller; ya da, bilerek yapıyorlar çünkü ben bunların 'ticari bencil' olduklarını düşünüyorum. Kalite, deneyim, fiyat/mesai kriterlerini hiçe sayıyorlar çünkü ne piyasadaki diğer insanlar umurlarında ne de başka bir şey, tek istedikleri piyasadaki pasta dilimi 3 kuruş mu? 3 kuruşu da kendileri kazanmak istiyorlar. Bunun tıp dilindeki karşılığı/hastalığı da mevcut ama lisanslı hekim olmadığım için teşhis koymak bana düşmez, aramızda tıbbiyeli hocalarımız var ise bunlar üzerinde psikolojik değerlendirmelerini ve tıbbi teşhislerini yapabilirler.

Bakın, bu yoruma tepkiler gelecektir; bahsettiğim şahıslar sadece yurt içi piyasasında değiller, Hintliler de yurt dışı piyasasında böyle yapıyorlar. Avrupalı freelance uzmanlar, kendi ülkelerinde dahi iş bulamaz duruma getirildiler bu Hintliler yüzünden; araştıranlar ilgili konuları internette bulacaklardır.
Evet katılıyorum sana doğru söylüyorsun
1 iş yap iyi fiyata 1 kişiyle uğraş
Zamana yazık sana yazık
Ne gerek var