Hocam o iş öyle olmuyor maalesef. Geçen gün 2 farklı müşterim ucuz dediği poliçeyi gönderdi arka planda teminatları düşürmüşler. Her teminat o yukarıda yer alan tabloda olmaz. Bazı poliçelerde alt kısımda bir cümle eklenir veya çıkartılır ki bu çok şeyi değiştirir. Ben sizin düşüncenizde olan müşterilerime beğendiğiniz poliçeyi bana gönderin aynı teminatlarla daha ucuza keseyim diyorum. Müşteri onay verdikten sonra fark etmiyor bana. Ben uyarmıştım hem de yazılı bir şekilde gerisi onun tercihi. Bugün kasko dediğimiz şey yıllık 5.000 den başlıyor yukarı doğru gidiyor. 5.000 TL lik kasko ile 20.000 TL lik kaskonun aynı olacağını düşünmek mantık dışı olur.
Arkadaşın dediği gibi bazı şeyler hasar anında belli oluyor.
Bankalar paket poliçe üretebilir. Miyin uzmanlığı olmadığı için paket dışı satamaz. Örneğin eşya sigortası satar eksik sigortaya girer hedefi tuttuğu için umurunda olmaz.
Son olarak hiçbir zaman herkes dijitale dönmeyecek. Evet artabilir ancak genel olamaz. Dijitaldaki müşteri temsilcisine sorunuz olduğunda satış sonrası 1 kişiyi bulamıyorsunuz. Ben şunu ekle demiştim eklenmemiş diyorsunuz yapacak bir şey yok diyorlar. Sağlık sigortasında şirket değişikliğini bir kişi yapmaz orada uğraşmak istemez gibi gibi.
Hocam kesinle haklı olduğunuz yanlarınız var ona birşey diyemem. Saygı duyarım. Online işlemlerden Kendim için yaptığım Tamamlayıcı sağlık sigortasını 1 günde telefondan iptal ettik ücreti ertesi gün iadesi yattı. Eşimin Allianz tamamlayıcı sigortasını acenteden yapılmıştı ve yenileme için para çekilmişti. Aynı gün iptal ettirdik ayın 26.03.2026 tarihinde hala ücret geri yatmadı. Belki firma ile ilgili diyeceksiniz ama pek sanmıyorum. Hatta şöyle özetleyeyim hocam, 3 tane arkadaştan teklif aldık hepsinde fiyat değişiyor. Yani sanırım acente kendi kârından kısıyor yada anlaşmaya göre ücret veriyor.