SerhatKarademirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 kişiyi 2 kişiyle bile çok rahat yaparsın ama yine diyorum evden bu iş çok sıkıntı. birisi şikayet ederse çok büyük sorunlar yaşarsınız. Ha nasiptir Allah gönlünüze göre versin ama tutturursanız da çok güzel olur. kazancı da iyi olur
Arkadaşta aşçı zaten yaklaşık 5-6 yıllık biraz da ona güvenim var aynı zamanda da çocukluk arkadaşım. Bende uzun süredir bekar erkeğim az çok el yatkınlığım var. Ama dediğiniz gibi yasal prosedürleri aşmak nasıl olacak evden olması sorum yaratacak mı bunlar kafam karıştırıyor. Çünkü el altından yapabileceğim taş çatlasa 1 ay esnaf çok biraz da küçük bi yer illa ki şikayet eden çıkar.
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadarına gerek yok bana sorarsan hocam, insanlar öyle yeni açılan yemek platformu falan sanar seni istediğin etkiyi pek alamazsın. Kurumsallık yerine daha samimi bir şey düşünmen daha mantıklı ev yemekleri için.

WhatsApp grubu çok mantıklı bence, sipariş içinde direkt sana wpden yazsınlar bi menü görseli ayarlarsın kafi. Önce bi yöneticilere yaz konuş onlardan onay alıp wp grubunda reklam yapmaya başla bence. 100₺ gibi bi rakama ben olsam bende sipariş verirdim.
Oturduğum sitenin adıyla domain alıp hem samimiyeti yitirmeden hem de kolay olması açısından düşündüm ama whatsapp dediğiniz gibi çok mantıklı